مجله تفر یحی آموزشی

یک غذای محلی شمالی با گوشت خالص Reviewed by Momizat on . یک غذای محلی شمالی با گوشت خالص دیدگا: در این مطلب با آموزش یکی دیگر از غذاهای محلی استان گلستان ما را همراهی کنید. مانتی مواد اولیه: گوشت خالص چرخ كرده یك كیلو یک غذای محلی شمالی با گوشت خالص دیدگا: در این مطلب با آموزش یکی دیگر از غذاهای محلی استان گلستان ما را همراهی کنید. مانتی مواد اولیه: گوشت خالص چرخ كرده یك كیلو Rating: 0

یک غذای محلی شمالی با گوشت خالص

یک غذای محلی شمالی با گوشت خالص

دیدگا: در این مطلب با آموزش یکی دیگر از غذاهای محلی استان گلستان ما را همراهی کنید.

مانتی

مواد اولیه:

  • گوشت خالص چرخ كرده یك كیلو
  • چربی چرخ كرده ۲۰۰ گرم
  • آرد نیم كیلو
  • تخم مرغ دو عدد
  • پیاز ۵۰۰ گرم
  • كره ۲۰ گرم
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
۹۶۲۳۳۸_۷۷۳

طرز تهیه:

۱٫ خمیر را بدون زدن مایهٔ خمیر، با افزودن تخم مرغ، عمل می آورند. گوشت دارای اندكی چربی را چرخ می كنند. مقداری پیاز را خرد می كنند و به گوشت می افزایند.

۲٫ پس از تهیه خمیر، آنرا به قطر یك سانتی متر پهن كرده و با چاقو به اندازه های دلخواه می برند. سپس گوشت چرخ كرده را داخل آنها گذاشته، خمیرها را می بندند. (اگر گوجهٔ خرد شده نیز به آن افزوده شود، طعم بسیار مطلوبی می دهد).

۳٫ پس از آماده شدن خمیرهای حاوی گوشت، آنها را در داخل طبقات فوقانی قابلمهٔ مخصوص مانتی پزی (كه دارای یك طبقهٔ پر از آب و چند طبقهٔ فوقانیِ مشبك می باشد) می چینند.

۴٫ برای جلوگیری از چسبندگی خمیرها به كف طبقات مشبك، بهتر است كف آنها را با اندكی روغن، چرب نمایند. پس از اینكه همه چیز آماده شد، طبقهٔ زیرین قابلمه را پر از آب نموده و به همراه طبقات مشبك فوقانی كه خمیرها در آن چیده شده، بر روی شعله قرار می دهند تا با بخار آب، خمیرها و محتویات آن به خوبی بپزد.

۵٫ پس از ۴۵ دقیقه، غذا می پزد. مانتی های پخته شده را در داخل ظرفی دیگر می ریزند و با اندكی كره، آنها را به هم می زنند و به این ترتیب ، غذا برای صرف شدن آماده می شود.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا