مجله تفر یحی آموزشی

درست کردن یک غذای محلی به نام نخودپلو با کشمش Reviewed by Momizat on . درست کردن یک غذای محلی به نام نخودپلو با کشمش دیدگا: این آموزش  با آموزش یکی دبگر از غذاهای محلی استان گلستان آشنا شوید. نخود پلو با کشمش مواد اولیه: برنج آبکش درست کردن یک غذای محلی به نام نخودپلو با کشمش دیدگا: این آموزش  با آموزش یکی دبگر از غذاهای محلی استان گلستان آشنا شوید. نخود پلو با کشمش مواد اولیه: برنج آبکش Rating: 0

درست کردن یک غذای محلی به نام نخودپلو با کشمش

درست کردن یک غذای محلی به نام نخودپلو با کشمش

دیدگا: این آموزش  با آموزش یکی دبگر از غذاهای محلی استان گلستان آشنا شوید.

نخود پلو با کشمش

مواد اولیه:

  • برنج آبکش شده سه پیمانه
  • نخود و کشمش از هر کدام یک پیمانه
  • رب انار ترش دو قاشق غذاخوری
  • مرغ یا گوشت ۳۰۰ گرم
  • پیاز متوسط دو عدد
  • نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
۹۶۲۳۳۷_۷۶۷

طرز تهیه:

۱٫ نخود‌ها را از شب قبل خیس کنید تا نرم شوند و بعد آنها را بپزید. پیازها را نگینی خرد کرده درون تابه ریخته تا کمی سبک شود سپس تکه‌های مرغ یا گوشت را اضافه کرده تا تفت بخورند و بعد نمک و ادویه زده و نصف استکان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند.

۲٫ وقتی آب گوشت خشک شد نخود‌ها و کشمش‌ها را اضافه کرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط کنید تا به خورد مواد برود در پایان مواد را لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم کنید.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا