مجله تفر یحی آموزشی

تارت فلفل کبابی یک غذای خوشمزه گیاهی! Reviewed by Momizat on . تارت فلفل کبابی یک غذای خوشمزه گیاهی! سبزیجات کبابی به این نوع تارت فلفل اصالت خاصی می بخشند . آن را داغ سرو نمایید و برای سرو در فضای باز آن را سرد نمایید . مو تارت فلفل کبابی یک غذای خوشمزه گیاهی! سبزیجات کبابی به این نوع تارت فلفل اصالت خاصی می بخشند . آن را داغ سرو نمایید و برای سرو در فضای باز آن را سرد نمایید . مو Rating: 0

تارت فلفل کبابی یک غذای خوشمزه گیاهی!

تارت فلفل کبابی یک غذای خوشمزه گیاهی!

سبزیجات کبابی به این نوع تارت فلفل اصالت خاصی می بخشند . آن را داغ سرو نمایید و برای سرو در فضای باز آن را سرد نمایید .

مواد لازم جهت تهیه خمیر :

  •  آرد معمولی : ۱۷۵ گرم
  •  نمک : مقدار کمی
  •  کره یا مارگارین : ۷۵ گرم
  •  زیتون سبز بدون هسته ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
  •  آب سرد : ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه مایه ی میانی تارت :

  • فلفل دلمه ای قرمز : ۱ عدد
  •  فلفل دلمه ای سبز : ۱ عدد
  •  سیر , له شده : ۲ حبه
  •  روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر مازارلا , رنده شده : ۱۰۰ گرم
  •  تخم مرغ : ۲ عدد
  •  ریحان بازل , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
  •  نمک : مقداری
  • فلفل : مقداری

۹۵۹۲۹۳_۶۵۶

طرز تهیه تارت فلفل کبابی :

۱٫ جهت تهیه خمیر این تارت باید ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه الک نمایید . سپس کره یا مارگارین را با آن ورز دهید و به شکل خرده های نان دربیاید . زیتون ها و آب سرد را اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط نموده تا به خمیری نرم تبدیل شود .

۲٫ خمیر حاصل را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و آن را در یک قالب کف پیچ دار نانوایی به قطر ۲۰ سانتیمتر قرار می دهیم و با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد نمایید و بگذارید در یخچال سرد شود .

۳٫ در همین فاصله , تمام فلفل ها را از طول نصف نمایید . دانه های آن ها بگیرید و روی سینی فر طوری که پوستشان رو به بالا باشد , قرار دهید . سیر و روغن را با هم مخلوط نمایید و با قلم موی مخصوص آشپزخانه روی فلفل ها بمالید . آن ها را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گزم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پوست آن ها بسوزد و سیاه شود . بگذارید فلفل ها کمی خنک شوند . سپس آن ها را پوست بکنید و باریک خلال نمایید . فلفل ها را روی خمیر قرار دهید و یک لایه پنیر مازارلا روی آن ها بریزید .

۴٫ تخم مرغ ها و شیر را با هم زده و ریحان را اضافه نمایید . نمک و فلفل را افزوده و همه را روی مواد داخل تارت بریزید . قالب تارت را روی سینی فر بگذارید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد . می توانید سرد یا گرم آن را سرو نمایید .

منبع:وب‌سایت آوای سلامتی

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا