مجله تفر یحی آموزشی

فسنجان باستانی با میوه به درست کنید Reviewed by Momizat on . فسنجان باستانی با میوه به درست کنید دیدگا: خورش فسنجان با به از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این خورش را می توان فسنجان باستانی با میوه به درست کنید دیدگا: خورش فسنجان با به از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این خورش را می توان Rating: 0

فسنجان باستانی با میوه به درست کنید

فسنجان باستانی با میوه به درست کنید

دیدگا: خورش فسنجان با به از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این خورش را می توان به روش های مختلف تهیه کرد. می توانید از انواع گوشت ها مانند مرغ، گوشت قلقلی و یا اردک استفاده کنید. یکی از این روش ها استفاده از به در این خورش است.
 
مواد لازم: 
  •      پیاز ۱ عدد
  •     گردو ۵۰۰ گرم
  •     مرغ ۴ تکه
  •     رب انار ۴ قاشق غذاخوری
  •     به ۱ عدد
  •     نمک به میزان لازم
  •     ادویه به میزان لازم
 
 ۹۶۲۴۸۸_۹۰۹
طرز تهیه:
۱٫ در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و گردو را در آن تفت دهید. ۲ لیوان آب در آن بریزید و بگذارید برای۱۲۰ دقیقه بپزد.
۲٫ در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و مرغ را در آن تفت دهید.
۳٫ مرغ را به همراه رب انار به ترکیب گردو و پیاز اضافه کنید وبگذارید تا غذا جا بیافتد.
۴٫ در نهایت به، نمک و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید و۳۰ دقیقه دیگر بپزید.
 
نکاتی در مورد تهیه ی خورش فسنجان با به:

۱- پیاز را ریز خرد کنید.

۲- گردو را چرخ کنید.
۳- پوست به ها را جدا کنید و آن را ورقه ورقه کنید. 

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا