مجله تفر یحی آموزشی

آموزش طبخ کباب شترمرغ بصورت کاملا حرفه ای Reviewed by Momizat on .  آموزش طبخ کباب شترمرغ بصورت کاملا حرفه ای در این بخش برای شما عزیزان طرز تهیه کباب شتر مرغ قرار داده ایم. گوشت شتر مرغ به تازگی وارد بازار ایران شده و در همین  آموزش طبخ کباب شترمرغ بصورت کاملا حرفه ای در این بخش برای شما عزیزان طرز تهیه کباب شتر مرغ قرار داده ایم. گوشت شتر مرغ به تازگی وارد بازار ایران شده و در همین Rating: 0

آموزش طبخ کباب شترمرغ بصورت کاملا حرفه ای

 آموزش طبخ کباب شترمرغ بصورت کاملا حرفه ای

۱۴۷۰۰۴۴۰۳۷۳۹۳۳۴

در این بخش برای شما عزیزان طرز تهیه کباب شتر مرغ قرار داده ایم. گوشت شتر مرغ به تازگی وارد بازار ایران شده و در همین مدت ،توانسته مصرف کنندگان فراوانی پیدا کند . این گوشت با خواص غذایی بالا و بدون مواد مضرر ،بسیار زود طبخ و لذیذ است…

مواد لازم:

گوشت شترمرغ ۵۰۰ گرم
سیر له شده ۲ حبه
آب لیموترش ۴ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تازه ۱ عدد
پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
برگ بو ۸ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل های رنگی کوچک به تعداد لازم
سیخ چوبی به تعداد لازم

۱۴۷۰۰۴۴۰۳۴۴۷۸۱۱

مواد لازم برای سالاد:

زیتون سبز یک پیمانه
پیاز قرمز ۱ عدد
گوجه فرنگی فیله شده ۴ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم

۱۴۷۰۰۴۴۰۳۷۳۹۳۳۴

طرز تهیه:

ابتدا گوشت ها را در اندازه های یک در چهار سانتیمتری برش دهید.در ظرفی آب لیموترش، روغن زیتون ،سیر له شده، فلفل قرمز خرد شده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید. سپس گوشت ها را دو ساعت در این مواد قرار دهید و با درپوش در یخچال بگذارید.پس از این مدت، گوشت ها را به سیخ بکشید

و بین هر تکه گوشت یک عدد برگ بو قرار دهید. برای این کار لازم است برگ بوها را ۲ ساعت در آب ولرم قرار دهید تا تازه شود و آنها را راحت از سیخ رد کنید. در ضمن، می توانید بین گوشت ها از فلفل های رنگی نیز استفاده کنید. (در صورتی که برگ بو در دسترس نداشتید می توانید از برگ درخت نارنگی،

نارنج یا پرتقال نیز استفاده کنید.)سپس می توانید کباب ها را روی حرارت مستقیم آتش، کباب کنید و با سالسای گوجه فرنگی و زیتون آن را سرو کنید.طرز تهیه سس سالسا:زیتون سبز، پیاز، فیله گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرمز را ریز خرد کنید و در ظرفی همراه با روغن زیتون و نمک آن را مخلوط کنید و سرو کنید.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا