مجله تفر یحی آموزشی

آموزش جوجه کباب به سبک هیمالیایی ! Reviewed by Momizat on . آموزش جوجه کباب به سبک هیمالیایی ! در این بخش برای شما کدبانوهای عزیز طرز تهیه جوجه آشوکا گذاشته ایم. جوجه‌ها را به سيخ كشيده و روي آتش ذغال سرخ مي‌كنيم تا طلاي آموزش جوجه کباب به سبک هیمالیایی ! در این بخش برای شما کدبانوهای عزیز طرز تهیه جوجه آشوکا گذاشته ایم. جوجه‌ها را به سيخ كشيده و روي آتش ذغال سرخ مي‌كنيم تا طلاي Rating: 0

آموزش جوجه کباب به سبک هیمالیایی !

آموزش جوجه کباب به سبک هیمالیایی !

didga1234 (2)

در این بخش برای شما کدبانوهای عزیز طرز تهیه جوجه آشوکا گذاشته ایم. جوجه‌ها را به سيخ كشيده و روي آتش ذغال سرخ مي‌كنيم تا طلايي شود بايد يادآور شد به دليل افزودن ادويه هندي اين كباب بسيار معطر و به سبك (هيماليايي) آماده مي‌شود

didga1234 (1)

مواد لازم برای جوجه  آشـوكا :

گوشت جوجه – ۳۰۰ گرم
ماست – نصف پيمانه
خامه – نصف پيمانه
كره – ۵۰ گرم
فلفل دلمه‌اي قرمز – يك عدد
پياز – يك عدد
گوجه‌فرنگي، هويج، لوبياسبز و تربچه – براي تزئين
نمك و فلفل – به ميزان لازم
ادويه هندي – به ميزان لازم

didga1234 (2)

طرز تهيه:

جوجه‌ها را ۲۴ ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، كره، نمك، ادويه و پياز مي‌خوابانيم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجه‌ها را به سيخ كشيده و روي آتش ذغال سرخ مي‌كنيم تا طلايي شود بايد يادآور شد به دليل افزودن ادويه هندي

اين كباب بسيار معطر و به سبك (هيماليايي) آماده مي‌شود. اطراف اين كباب را مي‌‌توانيد با فلفل‌دلمه‌اي قرمز، گوجه‌فرنگي، لوبيا‌سبز، تربچه و هر سبزي دلخواه ديگري تزئين كنيد.نكته: اين كباب بايد تند باشد به همين منظور از فلفل قرمز استفاده كنيد

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا