مجله تفر یحی آموزشی

رول استيك بالزاميكي با سبزيجات با ارزش غذایی بالا Reviewed by Momizat on . رول استيك بالزاميكي با سبزيجات با ارزش غذایی بالا مواد لازم براي ۸ تا ۱۰ عدد رول: ۱ كيلو گوشت گوساله استيكي (به صورت ورقه‌هاي نازك بريده شود) نمك و فلفل به مقدا رول استيك بالزاميكي با سبزيجات با ارزش غذایی بالا مواد لازم براي ۸ تا ۱۰ عدد رول: ۱ كيلو گوشت گوساله استيكي (به صورت ورقه‌هاي نازك بريده شود) نمك و فلفل به مقدا Rating: 0

رول استيك بالزاميكي با سبزيجات با ارزش غذایی بالا

رول استيك بالزاميكي با سبزيجات با ارزش غذایی بالا

مواد لازم براي ۸ تا ۱۰ عدد رول:

  • ۱ كيلو گوشت گوساله استيكي (به صورت ورقه‌هاي نازك بريده شود)
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • ۳ ق س سس ورستر‌شاير
  • ادويه گوشت به مقدار لازم
  • ۱ ق س روغن زيتون مخصوص سرخ كردن
  • مواد لازم براي سبزيجات داخل رول:
  • ۱ عدد هويج
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
  • ۱/۲ یک كدوي درشت
  • ۵ تا ۶ عدد پيازچه
  • ۲ حبه سير
  • ۱ ق چ سبزيجات معطر

مواد لازم براي سس بالزاميك:

  • ۲ ق چ كره
  • ۲ ق س موسير رنده شده
  • ۱/۴ پيمانه سركه بالزاميك
  • ۲ ق س شكر قهوه‌ای
  • ۱/۴ پيمانه آب گوشت

۹۱۲۴۷۴_۸۷۰

طرز تهیه:

۱٫ ورقه‌هاي گوشت را با نمك، ادویه گوشت، فلفل و سس ورستر‌شاير طعم‌دار كنيد و ۳۰ دقیقه بگذاريد تا سس به خوردش برود. در اين فاصله زماني تمام سبزيجات را به صورت خلال‌هاي بلند خرد كنيد. فقط حواس‌تان باشد طول سبزيجات خرد شده بايد از عرض نوارهاي استيك بيشتر باشد. سير را هم رنده كنيد و كنار بگذاريد. براي آماده كردن سس، كره را داخل تابه بريزيد و موسير را روي شعله ملايم دو دقيقه تفت دهيد تا شفاف شود. سپس بقيه مواد لازم سس را اضافه کرده، با هم خوب مخلوط كنيد. سس را تا زماني حرارت دهيد كه حجم آن نصف شود. حالا سس آماده است. آن را به كاسه‌ای منتقل كنيد.

۲٫ روغن زيتون مخصوص سرخ كردن را در همان تابه بريزيد و سير رنده شده را در آن به مدت چند دقيقه تفت دهيد. حرارت را زياد كنيد و هويج، فلفل دلمه‌ای و كدوی نواري شده را در روغن تفت دهيدو سبزیجات معطر را هم به مواد اضافه کنید.البته نيازي به سرخ كردن پيازچه نيست. بعد از اينكه سبزيجات نيم‌پز شدند آنها را به صورت دسته هایی در آورید، با یک نوار گوشتی ببندید و با خلال دندان فيكس شان كنيد. هر كدام از اين رول‌ها را داخل تابه‌ای كه قبلا در آن روغن ريخته بوديد قرار دهيد. سپس در تابه را بگذاريد و روي اجاق گاز قرار دهید و صبر كنيد تا گوشت بپزد. نيم ساعت قبل از پايان مرحله پخت مقداري از سس را روي گوشت بريزيد و باقيمانده را هم موقع سرو روي رول‌ها بريزيد. فقط يادتان باشد خلال‌ها را جدا كنيد.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا