مجله تفر یحی آموزشی

روش محلی طبخ میرزا قاسمی بصورت کاملا مدرن! Reviewed by Momizat on . روش محلی طبخ میرزا قاسمی بصورت کاملا مدرن! مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو: گوجه فرنگی= ۴۰۰ گرم بادنجان= سه عدد گردوي آسياب‌شده =يك پيمانه كره= ۱۰۰ گرم سيردا روش محلی طبخ میرزا قاسمی بصورت کاملا مدرن! مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو: گوجه فرنگی= ۴۰۰ گرم بادنجان= سه عدد گردوي آسياب‌شده =يك پيمانه كره= ۱۰۰ گرم سيردا Rating: 0

روش محلی طبخ میرزا قاسمی بصورت کاملا مدرن!

روش محلی طبخ میرزا قاسمی بصورت کاملا مدرن!

مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو:
گوجه فرنگی= ۴۰۰ گرم
بادنجان= سه عدد
گردوي آسياب‌شده =يك پيمانه
كره= ۱۰۰ گرم
سيرداغ =سه قاشق غذاخوري
زردچوبه، فلفل و نمك= به ميزان لازم
تخم‌مرغ= دو عدد
سير =دو حبه

mirza-ghasemi

طرز تهيه میرزا قاسمی با گردو:
بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري‌ كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير مي‌گذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه مي‌كنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجه‌فرنگي‌ها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت مي‌دهيم و با ادويه‌ها به مواد بالا اضافه مي‌كنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگي‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده مي‌گذاريم.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا