مواد لازم:

  • ۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
  • ۴ حبه سیر، خردشده
  • ۱ تکه زنجبیل تازه
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  •  قاشق چایخوری پودر هل ½
  • ۱ تکه (۳ سانت) چوب دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری پودر میخک
  • ۲ عدد برگ بو
  • ¼ قاشق چایخوری پودر جوز هندی
  • ۶ تکه ران مرغ، بدون پوست
  • ۱ قوطی (۴۵۵ گرم) گوجه‌فرنگی پوست کنده، خردشده

طرز تهیه:

  1. پیاز، سیر و زنجبیل را درون غذاساز ریخته و هم بزنید تا نرم شوند. روغن را در قابلمه‌ای بزرگ بر روی حرارت ملایم گرم نمائید، سپس مخلوط سیر و پیاز و زنجبیل که خمیری شکل شده را درون روغن ریخته به مدت ۱۰ دقیقه دائما هم بزنید تا سرخ شوند.
  2. زیره‌سبز، زردچوبه، نمک، دارچین، میخک و جوز هندی را به آنها اضافه نمائید. به مدت ۱ تا ۲ دقیقه مواد را هم بزنید و کاملا سرخ نمائید. تکه‌های مرغ را درون قابلمه ریخته و همه مواد را با مرغ خوب مخلوط کنید تا ادویه‌ها به خوبی با مرغ ترکیب شوند.
  3. دوباره به مدت ۴ دقیقه سرخ نمائید، سپس گوجه‌ها را روی آن ریخته و هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بین ۱ تا ۲ ساعت جوش بخورند یا مادامی که روغن از آب مواد جدا شود (روغن بیاندازد). هر از گاهی مواد را هم بزنید. (توجه داشته باشید که اگر درب ظرف را نگذارید، آب غذا کشیده شده و سس آن غلیظ می‌شود؛ یا به آن آب بیافزائید یا درب ظرف را بگذارید.)