مجله تفر یحی آموزشی

دستور تهیه پلو میگوی خوشمزه با ارزش غذایی بالا! Reviewed by Momizat on . دستور تهیه پلو میگوی خوشمزه با ارزش غذایی بالا! مواد لازم: برنج ۵۰۰ گرم نخودفرنگي پخته ۲۵۰ گرم ميگوي تميز شده ۲۰۰ گرم پياز متوسط ۱ تا ۲ عدد نمك، فلفل و ادويه به دستور تهیه پلو میگوی خوشمزه با ارزش غذایی بالا! مواد لازم: برنج ۵۰۰ گرم نخودفرنگي پخته ۲۵۰ گرم ميگوي تميز شده ۲۰۰ گرم پياز متوسط ۱ تا ۲ عدد نمك، فلفل و ادويه به Rating: 0

دستور تهیه پلو میگوی خوشمزه با ارزش غذایی بالا!

دستور تهیه پلو میگوی خوشمزه با ارزش غذایی بالا!

۲۳۷۹۰۹۷۳-Hausgemachte-chinesischen-gebratenen-Reis-mit-Gem-se-Huhn-und-Spiegeleiern-serviert-in-Sch-ssel-mit--Lizenzfreie-Bilder

مواد لازم:

  • برنج ۵۰۰ گرم
  • نخودفرنگي پخته ۲۵۰ گرم
  • ميگوي تميز شده ۲۰۰ گرم
  • پياز متوسط ۱ تا ۲ عدد
  • نمك، فلفل و ادويه به دلخواه
  • گوجه‌فرنگي ۲ تا ۳ عدد
  • زعفران به ميزان لازم
  • روغن مايع به ميزان لازم
  • كره ۲۵ گرم

طرز تهيه:
پياز را خلال كنيد و در ماهيتابه‌اي با كمي روغن مايع مخصوص سرخ كردني سرخ كنيد. گوجه‌فرنگي‌هاي نگيني خرد شده را نيز اضافه كنيد و بعد نخودسبز پخته، نمك، فلفل و ادويه را بيفزاييد و ميگوهاي تميز شده را اضافه كنيد. لازم به ذكر است كه روش صحيح تميز كردن ميگو در شماره‌هاي قبل مجله هنر آشپزي توضيح داده شده است.بعد از ۵ دقيقه مخلوط را از روي حرارت برداريد و كره و زعفران آب كرده را بيفزاييد. برنج را آبكش كنيد. لابه‌لاي برنج آبكش شده از مخلوطي كه آماده كرده‌ايد بريزيد و بگذاريد دم بكشد. بعد از دم كشيدن در ظرف مخصوص بكشيد و روي آن را با پياز سرخ كرده و گوجه‌فرنگي نگيني شده تزيين كنيد. نوش جان!

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا