مجله تفر یحی آموزشی

آیا سرخ کردن غذاها در ابتلا به سرطان موثر است؟ Reviewed by Momizat on . آیا سرخ کردن غذاها در ابتلا به سرطان موثر است؟ اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. سرخ کردن ی آیا سرخ کردن غذاها در ابتلا به سرطان موثر است؟ اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. سرخ کردن ی Rating: 0

آیا سرخ کردن غذاها در ابتلا به سرطان موثر است؟

آیا سرخ کردن غذاها در ابتلا به سرطان موثر است؟

اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. سرخ کردن یکی از روش‌های پخت سریع غذاست. وقتی چربی‌ها حرارت می‌بینند، در آنها عوامل سرطان‌زا پدید می‌آید و با مواد غذایی آمیخته می‌شود.
  ۶۳۶۰۰۵۶۲۹۳۶۰۶۸۳۵۰۵

دیدگا: در تفت دادن داخل ماهیتابه، شما مواد غذایی را با روغن زیاد به مدت کوتاه و حرارت بالا سرخ می‌کنید.

در سرخ کردن معمولی، مواد غذایی درون روغن حرارت داده می‌شوند و بدتر از همه سرخ کردن عمیق است که مواد غذایی به طور کامل درون روغن غوطه‌ور می‌شوند.

در این روش حرارت بالای روغن سبب از بین رفتن برخی مواد غذایی و افزایش انرژی‌زایی غذا در حجم کم می‌شود.

البته توجه داشته باشید هر چه روغن کمتری برای سرخ کردن ماده غذایی استفاده کنید، مواد مغذی آن کمتر از بین خواهد رفت.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا