مجله تفر یحی آموزشی

بروشتای ایتالیایی یک صبحانه فوق العاده! Reviewed by Momizat on . دیدگا به نقل از نون و نمک: بروشتا (Bruschetta) در حقيقت به نان تست ايتاليايي گفته مي شود كه به سير و روغن زيتون آغشته شده باشد. برای شما طرز تهیه بروشتای تخم مر دیدگا به نقل از نون و نمک: بروشتا (Bruschetta) در حقيقت به نان تست ايتاليايي گفته مي شود كه به سير و روغن زيتون آغشته شده باشد. برای شما طرز تهیه بروشتای تخم مر Rating: 0

بروشتای ایتالیایی یک صبحانه فوق العاده!

دیدگا به نقل از نون و نمک: بروشتا (Bruschetta) در حقيقت به نان تست ايتاليايي گفته مي شود كه به سير و روغن زيتون آغشته شده باشد. برای شما طرز تهیه بروشتای تخم مرغ و سبزیجات را آموزش داده ایم تا صبحانه ای منحصر به فرد برای خود درست کنید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ ۴ عدد
  • پیاز کوهی (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
  • شوید تازه (خرد شده) یک قاشق غذاخوری
  • سس مایونز ¼ پیمانه
  • سس خردل یک قاشق غذاخوری
  • نان تست ۴ عدد
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
  • خیارشور (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
  • کیپر دو قاشق غذاخوری

۹۰۱۶۱۰_۵۰۰

طرز تهیه:

۱-تخم‌مرغ‌ها را در یک قابلمه کوچک و روی حرارت زیاد آب‌پز کنید. از روی شعله بردارید اما در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه به همان حالت بماند. آن را با آب‌ سرد آبکش کنید و سپس پوست بگیرید.

۲-در یک کاسه متوسط، پیازکوهی و شوید خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را درون مخلوط سبزیجات بغلتانید تا همه سطح آنها را بپوشاند. سپس آنها را به صورت حلقه‌ای برش دهید.

۳-سس مایونز و سس خردل را به سبزیجات باقی مانده اضافه کنید و هم بزنید.

۴-روی نان‌ها یک لایه از مخلوط سس قرار دهید. روی آن تخم‌مرغ بگذارید و نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا بپاشید. در مرحله آخر نیز خیارشور خرد شده و کیپر قرار دهید و سرو کنید.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا