مجله تفر یحی آموزشی

دستور یک پیراشکی فوق العاده خوشمزه! Reviewed by Momizat on . دستور یک پیراشکی فوق العاده خوشمزه! دیدگا به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این نان های پفکی خوشمزه پر شده با سیر , قارچ و اسفناج به سادگی قابل تهیه هستند و رنگ طل دستور یک پیراشکی فوق العاده خوشمزه! دیدگا به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این نان های پفکی خوشمزه پر شده با سیر , قارچ و اسفناج به سادگی قابل تهیه هستند و رنگ طل Rating: 0

دستور یک پیراشکی فوق العاده خوشمزه!

دستور یک پیراشکی فوق العاده خوشمزه!

دیدگا به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این نان های پفکی خوشمزه پر شده با سیر , قارچ و اسفناج به سادگی قابل تهیه هستند و رنگ طلایی اغوا کننده ای به خود می گیرد.

مواد لازم:

  •  کره : ۲۵ گرم
  •  پیاز قرمز , نصف شده و ورقه شده : ۱ عدد
  •  سیر , له شده : ۲ حبه
  •  قارچ چتری , ورقه شده : ۲۲۵ گرم
  •  برگ اسفناج تازه و جوان : ۱۷۵ گرم
  •  جوز هندی : مقداری کمی
  •  خامه پرچرب : ۴ قاشق غذاخوری
  •  خمیر چند لایه پاف آماده طبخ : ۲۲۵ گرم
  •  تخم مرغ زده شده : ۱ عدد
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  دانه خشخاش : ۲ قاشق چای خوری

۹۱۹۳۸۳_۳۶۰

طرز تهیه :

۱٫ کره را در یک ماهیتابه آب نمایید . پیاز و سیر را به آن اضافه نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود .

۲٫ قارچ , اسفناج و جوز هندی را روی آن ها بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه بر روی حرارت متوسط بگذارید و هر چند وقت یک بار هم بزنید .

۳٫ خامه را اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط نمایید . نمک و فلفل به اندازه کافی به آن اضافه نمایید . ماهیتابه را از روی حرارت بردارید . بگذارید مخلوط , چند دقیقه کنار بماند .

۴٫ خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و از آن چهار دایره به قطر ۱۵ سانتیمتر جدا نمایید .

۵٫ لبه های هر خمیر را مرطوب نمایید . به میزان یک چهارم از مایه درست شده را وسط آن ها قرار دهید . سپس لبه خمیر را برگردانید . لبه ها را فشار دهید تا خوب به هم بچسبند , بعد با قلم موی مخصوص آشپزخانه تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید و بر روی آن دانه های خشخاش بپاشید .

۶٫ خمیرهای بسته شده را در یک سینی خیس شده قرار داده و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد۴ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پف نماید و کاملا طلایی شود . سپس بلافاصله آن را سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

سینی فر را به این علت خیس و نم دار می نمایند تا بخار ایجاد شده در فر باعث ور آمدن خمیر شود و خمیر زودتر خودش را بگیرد .

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا