مجله تفر یحی آموزشی

درست کردن ماهی سرخ شده با سس مخصوص فرانسوی Reviewed by Momizat on . درست کردن ماهی سرخ شده با سس مخصوص فرانسوی ماهی یک غذای سرشار از انرژی و خوشمزه است مخصوصاً اگر همراه با سس مخصوص فرانسوی میل شود . مواد لازم : ۴ تکه ماهی سفید درست کردن ماهی سرخ شده با سس مخصوص فرانسوی ماهی یک غذای سرشار از انرژی و خوشمزه است مخصوصاً اگر همراه با سس مخصوص فرانسوی میل شود . مواد لازم : ۴ تکه ماهی سفید Rating: 0

درست کردن ماهی سرخ شده با سس مخصوص فرانسوی

درست کردن ماهی سرخ شده با سس مخصوص فرانسوی

fried-fish

ماهی یک غذای سرشار از انرژی و خوشمزه است مخصوصاً اگر همراه با سس مخصوص فرانسوی میل شود .

  • مواد لازم :

۴ تکه ماهی سفید

۲۵۰ گرم گوجه فرنگی گیلاسی شکل که از وسط نصف شده باشند

۱ عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند)

۱ عدد فلفل قرمز، خرد شده

سیر خرد شده به میزان لازم

۱ عدد پیاز خرد شده

یک و نیم قاشق غذاخوری ریحان خرد شده

۳ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک

  • طرز تهیه:

۱-برای درست کردن راتاتوی ابتدا ۲ قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه بزرگ ریخته و شعله گاز را در زیاد کنید(کمی بیشتر از حد وسط) سپس پیاز و فلفل ها و سیر را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید به مدت ۴دقیقه سرخ شوند(تا زمانی که احساس کنید کمی نرم شده اند)

۲-سپس گوجه فرنگی و سرکه را اضافه کرده و بین ۶ تا ۸ دقیقه اجازه دهید که کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند.(مواد را خیلی هم نزنید) حالا مواد را از روی اجاق برداشته و سپس ریحان را به آن اضافه کنید. مواد را درجایی قرار داده تا گرم بمانند.

۳-یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه نچسب ریخته و آن را گرم کنید، سپس تکه های ماهی را سرخ کنید. (حدود ۳دقیقه برای طلایی شدن هر طرف ماهی کافیست) سپس ماهی را با راتاتوی میل نمائید.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا